A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Олешанська територіальна громада
офіційний сайт

Держпродспоживслужба інформує

Повідомлення системи RASFF щодо виявлення невідповідного морозива

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових  продуктів та кормів  RASFF від 19.07.2021р. № 2021.3830  стосовно виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид в добавці-стабілізаторі, що використовувалася  у морозиві, яке  експортувалось з Румунії (відправник: SC Macromex SRL.Campia-Turzil) до України (отримувач: ТОВ «Метро Кеш Енд Кері Україна, пр. Петра Григоренка,43, м.Київ).

09:50:51 26.07.2021

Держпродспоживслужба Прикарпаття здійснює моніторинг закладів відпочинку

У зв’язку із реєстрацією захворювань дітей у відпочинкових закладах, які не мають права приймати для відпочинку дитячі організовані групи, Держпродспоживслужба Івано-Франківщини розпочала роботу щодо виявлення таких закладів шляхом проведення моніторингових обстежень.

09:24:30 26.07.2021

Паломництво до святих місць: як запобігти небажаним наслідкам

До здійснення паломництва – подорожей для поклоніння святим місцям – людей  спонукають різні мотиви. Це, передусім, бажання зцілитися від фізичних або духовних недуг, помолитися за рідних і близьких, знайти благодать, набратися сил.

15:16:56 13.07.2021

Літо: правила відпочинку на пляжі

Літо – пора довгоочікуваних відпусток і шкільних канікул. Майже кожному хочеться поїхати всією сім’єю до моря, річки або озера: позасмагати на сонечку і вдосталь накупатися у відкритих водоймах.

15:14:12 13.07.2021

Верховна Рада проголосувала за основу законопроект щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС

Документ визначає вимоги до харчових продуктів, призначених для годування дітей від 0 до 3 років; забороняє рекламу дитячих сумішей з чітко визначеними винятками.

11:30:51 13.07.2021

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 29 червня до 04 липня 2021 року здійснили 1008 моніторингових відвідувань, виявлено 51 порушення (5%), складено 23 протоколи, винесено 31 припис та пропозицію, направлено 5 листів в органи місцевого самоврядування.

09:13:36 06.07.2021

Івано-Франківська регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби впровадила метод мікроструктурного аналізу м’ясопродуктів

Івано-Франківська регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби акредитована НААУ ще з 2010 року на проведення мікробіологічних, мікологічних, радіологічних, хіміко-токсикологічних випробувань зразків продукції та сировини тваринного, рослинного і біотехнологічного походження, мікробіологічних досліджень води питної, виявлення генетично-модифікованих організмів (ГМО), проведення патоморфологічних, вірусологічних, імунологічних, паразитологічних досліджень, бактеріологічних випробувань грунтів, піску, повітря робочої зони та приміщень, параметрів мікроклімату.

09:10:53 06.07.2021

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки розробили прогноз розвитку шкідників та хвороб сільгоспкультур у липні 2021 року

На території області в червні спекотну та сонячну погоду зумовлював антициклон. Опади відмічались локально у супроводі гроз, місцями з градом і шквалами. За таких погодних умов відбувався прискорений розвиток сільськогосподарських культур.

09:07:07 06.07.2021

Повідомлення щодо виявлення невідповідної продукції

До Головного  управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшов лист Держпродспоживслужби щодо виявлення невідповідної  харчової продукції (філе  лосося  охолодженого на шкурі, філе риби масляної холодного копчення, упакованої під вакуумом, креветки заморожені) за мікробіологічними показниками, зокрема виділено Salmonella та підтверджено перевищення загальної бактеріологічної забрудненості, виробництва ТОВ «Мостард» (03126, м. Київ, вул. Академіка Білецького, 34).

16:09:33 29.06.2021

Пам’ятка з профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь

До гострих кишкових інфекцій, що спричиняють харчові отруєння відносяться: черевні тифи, сальмонельози, дизентерія, ботулізм, вірусні гепатити А і Б, стафілококові отруєння, гастроентероколіти, холера.

15:18:44 29.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь