A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Олешанська об'єднана територіальна громада
офіційний сайт

Держпродспоживслужба інформує

Детально про безпечність дитячих іграшок

Напередодні зимових свят саме іграшки користуються підвищеним попитом. Настільні конструктори і головоломки, музичні інструменти та м`які іграшки, іграшкові меблі і самохідні автомобілі – це далеко не весь перелік того, що пропонують нам дитячі магазини. На що ж в першу  чергу  необхідно звернути увагу при придбанні іграшки?

10:58 06.12.2019

Увага: знову сальмонела в курячому м’ясі з Польщі

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF  від 13.11.2019 р. №2019.3976 та від 19.11.2019 р. № 2019.3976 fur2 щодо виявлення сальмонели в замороженому курячому м’ясі, експортованому з Польщі  (виробник Wipasz S/A/Zaklad Drobiarski w Mlawie- AP-№PL 14130502 EG) до окремих держав - членів ЄС і, в тому числі до України - ТОВ «ОТ- ГРУП» (вул.Б.Хмельницького,42 м Луцьк, Волинська область,43000).

10:34 06.12.2019

Щодо випадків АЧС в Житомирській області

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, в особистому селянському господарстві жителя с. Стара Олександрівка Пулинського району Житомирської області виявили ДНК вірусу африканської чуми свиней.

10:31 06.12.2019

Україна переходить на нові правила ввезення живих тварин, харчових продуктів тваринного походження, кормів тощо

24 листопада 2019 року закінчився 6-місячний перехідний період та набуває чинності наказ Мінагрополітики від 16.11.2018 № 553 "Про затвердження Вимог щодо ввезення (пересилання) на митну територію України живих тварин та їхнього репродуктивного матеріалу, харчових продуктів тваринного походження, кормів, сіна, соломи, а також побічних продуктів тваринного походження та продуктів їх оброблення, переробки" (далі - Наказ № 553), про що попередньо вже було повідомлено всіх торгових партнерів України та профільних аграрних об’єднань.

12:20 28.11.2019

Як запобігти харчовим отруєнням при проведенні урочистих подій у побуті: рекомендації спеціалістів

Харчові отруєння - захворювання, які виникають після споживання їжі, забрудненої мікроорганізмами або їхніми токсинами, унаслідок вживання отруйних рослин і тканин тварин.

12:19 28.11.2019

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини започатковує новий проєкт з підвищення правової обізнаності споживачів

Вже 4 грудня 2019 року на базі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведуть інформаційні заходи, що спрямовані на розвиток споживчої освіти/просвіти серед здобувачів профтехосвіти.

12:18 28.11.2019

До уваги споживачів: забракована продукція

Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про те, що працівниками відділу ринкового нагляду в ході планової перевірки характеристик продукції у суб’єкта господарювання за видом низьковольтного електричного обладнання, було виявлено продукцію,  яка не відповідає вимогам нормативних документів та становить низький ступінь загрози, а саме:

09:26 27.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь