A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олешанська територіальна громада
офіційний сайт

Держпродспоживслужба інформує

Івано-Франківська регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби впровадила метод мікроструктурного аналізу м’ясопродуктів

Івано-Франківська регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби акредитована НААУ ще з 2010 року на проведення мікробіологічних, мікологічних, радіологічних, хіміко-токсикологічних випробувань зразків продукції та сировини тваринного, рослинного і біотехнологічного походження, мікробіологічних досліджень води питної, виявлення генетично-модифікованих організмів (ГМО), проведення патоморфологічних, вірусологічних, імунологічних, паразитологічних досліджень, бактеріологічних випробувань грунтів, піску, повітря робочої зони та приміщень, параметрів мікроклімату.

09:10:53 06.07.2021

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки розробили прогноз розвитку шкідників та хвороб сільгоспкультур у липні 2021 року

На території області в червні спекотну та сонячну погоду зумовлював антициклон. Опади відмічались локально у супроводі гроз, місцями з градом і шквалами. За таких погодних умов відбувався прискорений розвиток сільськогосподарських культур.

09:07:07 06.07.2021

Повідомлення щодо виявлення невідповідної продукції

До Головного  управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшов лист Держпродспоживслужби щодо виявлення невідповідної  харчової продукції (філе  лосося  охолодженого на шкурі, філе риби масляної холодного копчення, упакованої під вакуумом, креветки заморожені) за мікробіологічними показниками, зокрема виділено Salmonella та підтверджено перевищення загальної бактеріологічної забрудненості, виробництва ТОВ «Мостард» (03126, м. Київ, вул. Академіка Білецького, 34).

16:09:33 29.06.2021

Пам’ятка з профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь

До гострих кишкових інфекцій, що спричиняють харчові отруєння відносяться: черевні тифи, сальмонельози, дизентерія, ботулізм, вірусні гепатити А і Б, стафілококові отруєння, гастроентероколіти, холера.

15:18:44 29.06.2021

Модернізація харчоблоків прикарпатських шкіл: що змінилось за півтора року

З метою визначення фактичного стану матеріально-технічної бази харчоблоків закладів освіти в грудні 2019 року спеціалісти Головного управління  Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели паспортизацію всіх 620 харчоблоків закладів загальної середньої освіти.

15:16:27 29.06.2021

Як обрати безпечне морозиво?

Літо – пора сонця, відпочинку… і – морозива! Від цих ласощів не відмовиться практично жодна людина. Його люблять всі, але чи вміємо ми обрати цей продукт?

09:27:50 22.06.2021

Вартість бензину та дизельного палива зростає

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу: 14 червня Міністерство економіки оприлюднило нові ціни на бензин та дизельне пальне (ДТ) у межах державного регулювання цін.

11:08:10 16.06.2021

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 07 червня до 13 червня 2021 року здійснили 1434 моніторингові відвідування. Виявлено 83 порушення (6%), складено 53 протоколи, винесено 42 приписи та пропозиції, направлено 7 листів в органи місцевого самоврядування.

11:06:40 16.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь