Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олешанську громаду відвідала очілниця Івано-Франківської ОВА п. Світлана Онищук

Дата: 26.09.2024 16:44
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

25 вересня 2024 року Олешанську територіальну громаду відвідала голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації п. Світлана Онищук у відповідь на лист Олешанського сільського голови п. Богдана Двояка, який звернувся до очільника ОВА з прохання допомогти у вирішенні проблемних питань, які є у громаді.

Візит очільниці ОВА розпочався з вшанування пам'яті загиблим воїнам Олешанської громади, які віддали своє життя у війні проти російської навали. П. Світлана поклала квіти до банерів на алеї Слави, що у центрі с. Олеша.

Підчас візиту голова ОВА відвідала Центр надання соціальних послуг у с. Петрів, у якому постійно проживають люди похилого віку, самотні  та одинокі особи, у тому числі з числа внутрішньо переміщених осіб (19 осіб). У розмові з керівником закладу, Ларисою Угрин було обговорено питання про залучення коштів міжнародних донорських організацій для капітального ремонту даху закладу.

Також у залі засідань Олешанської сільської ради відбулася зустріч п. Світлани з мешканцями громади, на якій були обговорені питання які турбують мешканців, а також питання, що були поставлені головою Олешанської громади у його листі до голови ОВА, а саме:

  1. Завершення добудови приміщення школи у с. Будзин.
  2. Реконструкція  приміщення під дитячий садок у с. Делева.
  3. Завершення будівництва прибудови спортивного залу школи в с. Олеша.
  4. Ремонт даху приміщення будинку немічних та перестарілих осіб в с. Петрів.
  5. Придбання двох шкільних автобусів для підвезення дітей.
  6. Ремонт доріг обласного значення протяжністю близько 40 км.
  7. Введення в експлуатацію діючого водогону в с. Олеша.

Підчас відвідування Олешанського ліцею керівник області ознайомилася, зокрема, з практично працюючим, але ще не введеним в експлуатацію добудованим корпусом ліцею у якому розміщується спортивний зал, клас музичного мистецтва, харчоблок та інші технічні приміщення. Очільник ОВА запевнила керівництво учбового закладу у своєму сприянні у вирішенні питання утеплення стін та оздоблення фасаду прибудови.

Окрім того п. Світлана вручила сертифікат на отримання шкільного автобусу, який використовуватиметься для комфортного підвезення учнів  одного із закладів освіти Олешанської територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь