Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови Олешанської територіальної громади Богдана Двояка з нагоди свята Воскресіння Христвого

Дата: 05.05.2024 08:39
Кількість переглядів: 174

Фото без описуШановні мешканці сіл Олешанської територіальної громади - Олеші, Делеви, Долини, Будзина, Мостище, Одаєва, Лугу, Суходолу, Соколівки, Озерян, Живачева, Підвербців, Ісакова, Петрова і Сокирчина!

Від щирого серця вітаю Вас зі світлим християнським празником Христового Воскресіння – направду величним днем торжества Життя і Любові, Миру і Благоденства!

Щоразу, зустрічаючи Великий День Воскресіння Господнього, благаємо  Отця Небесного про оновлення й покращення, просимо Його підтримки, висловлюємо слова прохання про те, щоб дарував нам тверду віру, зміцнював нашу надію.   

Нинішнє Воскресіннє Христове – третє поспіль, яке ми зустрічаємо у священній війні з  московськими  поневолювачами, а тому ці Великодні дні, на превеликий жаль,  окутані печаллю й смутком, бо є  найтрагічнішими  у нашій новітній, українській,  Незалежній історії. Українці піднялися  на священну боротьбу з підступним і озброєним до зубів ворогом – російською імперією – і вже третій рік мужньо боронять свою землю. Нині на східних, південних і північних  кордонах нашої Батьківщини по суті вирішується питання бути чи не бути українській нації, а загалом і державі.

“Христос Воскрес! Воскресне Україна!” – промовляємо подумки цю сакральну фразу і віримо в перемогу Добра над Злом, Світла над Темрявою, України над ворогом. Нам важко, боляче й скорботно сьогодні, бо ми втрачаємо найкращих – батьків, синів, товаришів, які  вмирають на полі бою, щоб ми жили. Хай проміння світлого Воскресіння Христового, помножене на відвагу і мужність наших українських воїнів, вселяють віру у нашу перемогу. Безсмертне  Шевченкове слово   “Борітеся – поборете, Вам бог помагає! За вас правда, за вас сила і воля святая!”  кличе нас до справедливого й праведного гніву супроти ворогів, бо ми впевнені – з нами Господь, Його опіка й захист, з нами - мужні захисники землі української!

Пам’ятаємо Героїв, завдячуючи яким ми маємо можливість святкувати це свято у відносному спокої!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою – Богдан Двояк, голова Олешанської сільської ради територіальної громади.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь