Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови Олешанської територіальної громади Богдана Двояка з нагоди новорічних свят та Різдва Христового!

Дата: 22.12.2023 16:21
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

Шановні мешканці сіл Олешанської  територіальної громади - Олеші, Делеви, Долини, Будзина, Мостище, Одаєва, Лугу, Суходолу, Соколівки, Озерян, Живачева, Підвербців, Ісакова, Петрова і Сокирчина!

Дорогі наші захисники, воїни збройних сил України!

Ласкаво і щиросердно вітаю вас зі світлим й щемливим святом - Різдвом Христовим та Новим, 2024-им роком! Цьогоріч ми, українці, беремо участь в події, історичну вагу якої важко переоцінити. Мовиться про те, що Україна вперше відзначає Різдво Христове з усім демократичним й цивілізованим світом.

Прожитий нами рік – це другий рік нашої відчайдушної й безкомпромісної боротьби з підступним й жорстоким ворогом – росією. У цій священній й визвольній війні, котра торкнулася своїм чорним крилом кожної сім’ї та родини, ми, звичайні українці й українки, виявили дива героїзму, витримки, продемонструвавши перед світом  неймовірний спротив, озброєному до зубів ворогу. Випробування, які випали на долю нашої держави, відобразилися й на власних наших долях. Повномасштабна російська агресія струшує з нашого українського дерева найдовершеніший цвіт нації; за свободу й територіальну цілісність України вмирають кращі її сини й доньки. Звичайно, страшна війна вплинула і на соціальний добробут мешканців нашої громади. Нам було важко, але ми з честю виходили з непростих ситуацій, бо у наших серцях повсякчас жила надія та віра у кращий завтрашній день, у перемогу над ворогом, у наше яскраве українське сонце.

Від щирого серця бажаю, щоб світла Різдвяна радість і всеохоплююча Божа благодать оселилися у ваших домівках. Гармонією і спокоєм наповнилися душі, а в серцях ніколи не згасав вогник любові та надії! Хай у вашому житті частіше трапляються дива і здійснюються мрії, а життєва доля буде щедрою на щирі й радісні події, яскраві враження, добрих людей і приємні спогади. Хай немеркнуча Різдвяна  зірка по-новому осяє кожну оселю світлом  божественної любові, укріпить вірою душі, зігріє  теплом серця, додасть сил та натхнення боротися, жити і творити заради наших дітей та онуків, заради нашої рідної громади та всієї України!

 Христос народився! Славімо його!

 

З повагою - Богдан Двояк,

голова Олешанської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь