Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба зайнятості - учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей

Дата: 24.11.2023 12:17
Кількість переглядів: 150

Фото без опису«У теперішній нелегкий час для країни Державна служба зайнятості прикладає максимум зусиль для здійснення учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей їх соціальної адаптації до мирного життя і повернення до трудової діяльності, інформуючи про послуги та можливості служби зайнятості», - зазначає директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

Із усіма вакансіями можна познайомитися на сайті Державного центру зайнятості,  на «Єдиному порталі вакансій» та HR центр Прикарпаття Робота в Івано-Франківську та області.

Працює механізм підтримки конкурентоспроможності учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни шляхом їх професійного навчання або перенавчання та підвищення кваліфікації, яке здійснюється в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Також ветерани  війни можуть отримати ваучер на навчання.

У рамках реалізації урядового проєкту «єРобота» учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя можуть отримати грант на створення або розвиток власної справи від 250 тис. грн до 1 млн. грн.

Роботодавцям відшкодовуються витрати за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю у розмірі до 100,5 тис. грн у разі працевлаштування особи з   інвалідністю  першої групи і до 67,0 тис. грн – особи з   інвалідності другої групи. Детальніше тут.

Також підприємствам повертається 50% компенсації  фактичних витрат на оплату праці, але не більше розміру мінімальної заробітної плати, у разі працевлаштування терміном від одного року безробітних з категорії учасників бойових дій. Загальна тривалість виплати 6 місяців за умови працевлаштування строком до 1 року. Детальніше тут .

Якщо у вас виникають питання, пов'язані зі сферою зайнятості, зверніться в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості .

Також консультації ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а,

м. Івано-Франківськ,

76002

 (066) 3711836


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь