Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Олешанського сільського голови Богдана Двояка з нагоди Дня Прапора та Незалежності України

Дата: 23.08.2023 12:17
Кількість переглядів: 325

Фото без описуШановні мешканці Олешанської сільської ради територіальної громади!

Щиросердечно вітаю Вас з   Днем Незалежності України!  Про цей день мріяли не одне покоління українців, його виборювали у борні з ворогом кращі з героїв – в минулому і нині.

Удруге поспіль День Незалежності ми відзначаємо у жорстокій боротьбі зі східним ворогом. За півтора роки війни з росією, де на кін поставлено саме існування нас як нації, нами заплачено страшну ціну, а це - зруйнована економіка, сплюндрована земля, і найжахливіше – численні людські втрати. Нам було неймовірно важко, інколи зневіра закрадалася в наші щирі серця, але ми не здалися на милість ворогу, не порушили святого обов’язку –  стати грудьми в обороні рідної землі. У перший же день ми піднялися на священну боротьбу, котру продовжуємо досі. Близько 200 жителів Олешанської сільської територіальної громади захищають нині Україну. На жаль, півтора десятка стали Небесними Воїнами, віддавши за нашу Свободу найдорожче – власні життя.

Я впевнений:   ніхто і ніщо не зламає нас, не знищить нашого українського духу і волелюбності! За нами - тисячолітня боротьба наших предків, за нами Правда сили, яка, як писав поет, "ніким звойована ще не була".  Усі роки своєї багатостраждальної історії українці відчайдушно боролися, терпіли і стояли на смерть, вмирали, але не корилися і не падали ниць перед жодним  ворогом. Не  впадемо і ми нині перед російською навалою. Вистоїмо і станемо сильнішими, духовнішими, економічно могутнішими!

З Днем Незалежності, шановні мої краяни! Від усієї душі бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, щастя і благополуччя! Вірмо ненастанно й повсякчас  у провідну зорю нашої української Свободи! Ми обов’язково переможемо, а після  Перемоги, як і просимо щоденно Господа  у своїх молитвах, на нашій багатостраждальній землі настане благословенний мир!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою - Богдан Двояк,  Олешанський сільський голва

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь