Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття розробили Прогноз фітосанітарного стану агроценозів області та рекомендації щодо захисту рослин у 2023 році

Дата: 13.04.2023 12:35
Кількість переглядів: 87

В збірнику «Прогноз фітосанітарного стану агроценозів Івано-Франківської області та рекомендації щодо захисту рослин у 2023 році» зібрана інформація про найбільш поширені в області шкідники та хвороби сільськогосподарських рослин, проаналізовано їх розвиток та шкідливість за агрокліматичних умов 2022 року.

За даними щільності залягання та якісного зимуючого запасу шкідників і хвороб, спеціалісти відділу захисту рослин, фітосанітарної діагностики та прогнозування Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області прогнозують ступінь загрози пошкодження чи захворювання сільськогосподарських культур за визначених умов вегетації 2023 року.

В збірнику викладено системи захисту основних сільськогосподарських культур, що вирощуються в області, а також основні види бур’янів і заходи боротьби з ними. В ньому подано перелік найбільш поширених біопрепаратів для захисту сільськогосподарських рослин, перелік засобів захисту рослин, дозволених для роздрібного продажу населенню, пороги шкодочинності основних шкідників та хвороб сільськогосподарських рослин.

«Прогноз…» стане в нагоді керівникам і спеціалістам сільськогосподарських підприємств, фермерам, власникам присадибних ділянок, спеціалістам з питань захисту рослин.

Ознайомитись із матеріалами збірника можна на офіційному веб-сайті Головного управління за  посиланням.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь