Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Олешанського сільського голови Богдана Двояка з нагоди Новорічних свят та Різдва Христового

Дата: 31.12.2022 10:35
Кількість переглядів: 296

Шановні мешканці Олешанської сільської територіальної громади!

Щиро  і сердечно вітаю вас з   Новим, 2023 роком, та Різдвом Христовим! Бажаю, щоб ці, традиційно родинні свята, стали початком успішного року,який буде для всіх нас багатим на добрі справи та здобутки. Нехай у ці дні звучать щирі побажання, а новорічне диво стане частиною  величної історії, яку пишуть своєї жертовністю, невмирущим подвигом українські воїни на східних і південних рубежах нашої держави!

Фото без опису

Дорога громадо! Україна прожила один з найтрагічніших і водночас найгероїчніших  років своєї новітньої історії. Ми падали і піднімались, ми вмирали й відроджувались, нам було важко і страшно, ми втрачали своїх рідних і близьких, але ми не здалися на милість російським загарбникам. Так, ми ще не перемогли, але ми віримо у Різдвяну зірку нашої божественної Перемоги.  Дякую усім, хто своєю працею і волонтерством, подвигом і  талантом, мудрістю та добром творив історію  нашої звитяги та  нескореності, плекав віру, сподівався  й надіявся.

Нехай прийдешній рік принесе громаді  достаток, стабільність та процвітання, а кожному з нас мир, добробут, любов та злагоду.

Зичу усім вам міцного здоров’я та Божої благодаті. Хай світло новорічних вогнів зігріває Ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця вірою у кращий завтрашній   день.

Хай цьогорічне Різдво принесе нашій країні Перемогу, знищить все зло, а доля більше не буде випробовувати нас на міцність! Хай Господня сила та опіка будуть завжди  поряд, зміцнюють нашу віру, розтоплюють наші серця та дають нам впевненість  у  майбутньому!

З повагою,

Богдан Двояк - голова  Олешанської  сільської  територіальної  громади

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь