Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

тренінг «Повір у себе» 

Дата: 14.09.2022 10:16
Кількість переглядів: 174

 12 вересня 2022 року  в приміщенні Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся тренінг «Повір у себе» за участю фахівця сектору Тлумацького  бюро правової допомоги  відділу Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Олександри Чаплінської.

       Мета тренінгу – оптимізація психоемоційного стану, визначення шляхів до самореалізації, сприяння соціально-професійному самовизначенню,  підвищення конкурентоспроможності  на ринку праці, спрямування зусиль учасників на реалізацію  власної професійної кар’єри.

       Розпочала захід заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Вікторія Пилипів, ознайомивши безробітних з метою і темою заходу;  презентувала спектр послуг для населення та порядок їх надання; акцентувала увагу учасників на формування навичок впевненої поведінки, розвиток комунікативних здібностей для провадження ефективної зайнятості; детально проінформувало про тенденції на регіональному ринку праці.

       Олександра Чаплінська  надала інформацію  про роботу системи безоплатної правової допомоги  в умовах воєнного стану та про можливості осіб з інвалідністю отримати безоплатну вторинну правову допомогу.

      Під час заходу відбувся діалог учасників.

      Тлумацька районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості  всебічно сприяє і бере активну участь у реалізації заходів щодо соціального захисту та поліпшення  умов життя осіб з інвалідністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь