Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення Олешанського сільського голови Богдана Двояка

Дата: 12.03.2022 13:06
Кількість переглядів: 1513

Шановні мешканці сіл Олешанської територіальної громади та тимчасово проживаючі!

Висловлюю усім Вам щиру подяку за Вашу виважену позицію, мужню витримку та спокій, всебічну підтримку збройних сил України. Людяне та щире ставлення до внутрішньо-переміщених осіб, під час війни та геноциду українського народу збоку Російської федерації.

Фото без опису

Окремо, всі разом висловлюємо щиру подяку і шану нашим захисникам, які мужньо та героїчно захищають нас та нашу неньку – Україну. Нехай Бог оберігає кожного українського бійця.

Низько схиляємо наші голови перед загиблими у цій страшній війні та співчуваємо рідним та близьким. Ми обов’язково переможемо, а вороги- рашисти понесуть самі жорсткі покарання.

Звертаюсь до усіх мешканців наших сіл і закликаю Вас і надалі зберігати спокій. Довіряти та всебічно підтримувати збройні сили України. Брати до уваги тільки офіційну та достовірну інформацію із державних засобів масової інформації.

Хочу окремо зупинитись на питанні мобілізації наших резервістів, та тих осіб, яких мобілізують до лав ЗСУ. Списки людей, яких призивають до армії формує районний військовий комісаріат. Не діловоди… Не старости сіл… Не інспектори військово-облікового столу… Не голова громади, - а військкомат! Прошу це взяти до уваги!

Попереджаю тих, хто при врученні повісток ведуть себе неадекватно (погрожують, висловлюються нецензурною лайкою і т.д.) по відношенню до вповноваженої особи, яка зобов’язана доставити повістку до адресата. За таку поведінку  під час військового стану передбачено кримінальну відповідальність. Під час військового стану ми виконуємо накази Верховного головнокомандувача.

Ще раз прошу усіх зберігати спокій, допомагати армії та переселенцям. Молитися за кожного бійця та мешканця України, та вірити у нашу перемогу. Збір продуктів харчування, екіпірування та коштів триває.

Слава українським воїнам! Смерть ворогам!

Слав Україні!

З повагою, Олешанський сільський голова Богдан Двояк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь