Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення сільського голови Олешанської територіальної громади Богдана Двояка

Дата: 26.02.2022 16:24
Кількість переглядів: 2211

Шановні мешканці Олешанської територіальної громади, дорогі брати і сестри!

У ці години, хвилини і дні на берегах вічного Дніпра, у водах якого виблискують купола храмів сивочолого Києва, вирішується наша українська доля і майбутнє держави. У час, коли наша армія мужньо боронить столицю України, ми не повинні стояти осторонь цієї праведної справи, ми маємо постати перед лицем небезпеки дружніми і згуртованими.

 

Керівництво громади щиро дякує Вам за вашу патріотичну і громадянську позицію, мужню витримку  і всебічну підтримку українських Збройних сил у цій нечуваній за агресією загарбницькій війні Росії проти України.

Ми і надалі закликаємо вас зберігати спокій, не реагувати на різного роду фейки та дезінформацію, тим паче не поширювати не підтвердженену і не перевірену інформацію. Паніка нині є другим ворогом після окупації московської орди.

Ми повністю повинні довіряти нашим Збройним силам та всебічно підтримувати їх. Наші вояки чинять гідну й героїчну  відсіч ворогу, який щогодини несе важкі втрати як у живій силі, та і в техніці. Вірмо в нашу армію, нашу перемогу, у самих себе!

Просимо вас чітко дотримуватись вимог воєнного стану, інструкцій штабів територіальної самооборони, положень державної служби  з надзвичайних ситуацій та органів влади.

 

Як керівник громади, звертаюся до вас з кількома надважливими роз"ясненнями, котре затребувало саме життя у нинішній сумний і тривожний час:

1.Довіряйте тільки перевіреній достовірній інформації та не панікуйте.

2.Всіляко підтримуймо українську армію, зокрема фінансово: можна переказувати кошти через банківські установи, можна готівкові кошти  занести старостам сіл; оголошено збір продуктів, засобів гігієни, медичних засобів для першої невідкладної допомоги, проводиться здача крові у донорських пунктах.

3.Потрібно чітко дотримуватись правил власної безпеки на випадок важких обстрілів, бомбардувань. Майже в кожному населеному пункті є відведені місця (підвальні залізобетонні приміщення) для укриття від обстрілів, бомбардувань; із собою кожен має мати тривожну валізу, яку варто підготовити заздалегідь.

4.Просимо терміново повідомляти відповідні органи та структури про підозрілих осіб, автотранспорт, предмети, розмітки тощо.

5.Просимо надавати інформацію щодо можливості прийому біженців до приватних осель.

6.Звертаємося до чоловіків з проханням вступати до лав Збройних сил України та тероборони.

Тільки армія та ми всі спільно, ставши пліч -о -пліч, можемо захистити рідну Україну, свою землю і  свій дім від ворога.

Слава Україні! Смерть ворогам!

З повагою і вірою в нашу святу і спільну перемогу -  сільський голова Олешанської громади Б. Двояк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь