Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Калорійність обіду, який готували дітям у Довгопільському ліцеї, не відповідала вимогам

Дата: 30.11.2021 10:06
Кількість переглядів: 273

Спеціалісти Верховинського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 17 листопада 2021 року здійснили позаплановий захід державного нагляду (контролю) у сфері безпечності харчових продуктів на харчоблоці Довгопільського ліцею Білоберізької сільської громади.  Позаплановий захід здійснювався з відбором проб харчових продуктів для лабораторних досліджень.

Фото без опису

За результатами лабораторних досліджень, проведених Івано-Франківською державною регіональною лабораторією Держпродспоживслужби (експертний висновок від 22.11.2021 р. №003132д.к/2/21)  встановлено невідповідність обіду по калорійності (а саме – виявлено занижений вміст білків та жирів у котлеті).

Держпродспоживслужбою складено припис про усунення виявлених порушень, який вручено фізичній особі-підприємцю, що організовує харчування дітей; про дану ситуацію проінформовано директора школи та керівника відділу освіти Білоберізької сільської громади, а також  наголошено на необхідності посилення контролю за організацією харчування дітей у закладі.

Додатково нагадуємо, що з 01 січня 2022 року вступають в дію нові норми харчування у закладах освіти, які затверджені постановою КМУ від 24.03.2021 р. № 305.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь