Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Cемінар Презентація роботодавця

Дата: 16.11.2021 14:58
Кількість переглядів: 275

З метою іннформування про умови комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контактом та до резерву Збройних Сил України, презентації актуальних вакансій у військових частинах 11 листопада  2021  року  фахівцем з профорієнтації Тлумацької  районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості  Мар’яною Олійник  проведено семінар  Презентація роботодавця.

Фото без опису

В даному заході взяли участь: тимчасово виконуючий обов’язки начальника 3-го відділу Івано-Франківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – Ігор Кузьмук, заступник начальника 1-го відділу Івано-Франківського РТЦК ТСП головний сержант 3-го батальйону тактильної групи 80-ї  окремої Десантно-штурмової бригади - Сергій Байдюк, старший сержант командир відділення Десантно-штурмової роти 2 батареї 80-ї окремої десантно-штурмової бригади- Олександр Цуприк, головний спеціаліст Тлумацького бюро правової допомоги Івано-Франківського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Наталія Чігур та 9  безробітних громадян.

       Розпочала роботу заходу Мар’яна Олійник, привітавши учасників семінару та ознайомила з метою і темою заходу, переліком актуальних вакансій та вимогами роботодавця до претендента. Надалі, представники роботодавця ознайомили присутніх з посадами, які потребують укомплектування в 44- тій окремій артилерійській бригаді, 14-тій окремій механізованій бригаді, 128 –мій окремій гірсько – штурмовій бригаді, 24 – тій окремій механізованій бригаді, 10 –тій окремій гірсько - штурмовій бригаді, 3 батальйоні тактильної групи 80-ї  окремої Десантно-штурмової бригади, Десантно-штурмовій роті 2 батареї 80-ї окремої десантно-штурмової бригади про можливість зробити кар’єру, надали інформацію про порядок прийому та умови проходження військової служби за контрактом, про матеріальне та грошове забезпечення, інформували про соціальний пакет, а саме: якісне безкоштовне медичне обслуговування, безкоштовне харчування, щорічні та додаткові відпустки,  та інші соціальні гарантії встановлені законами.

      Наприкінці семінару учасники отримали відповіді на запитання, що їх цікавили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь