Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено тренінг для безробітних осіб з інвалідністю "Самопізнання передумова успішного працевлаштування"

Дата: 22.09.2021 11:08
Кількість переглядів: 353

     З метою допомоги особам з інвалідністю  в пошуку роботи, допомоги в самопізнанні, подоланні невпевненості, оцінюванні власних можливостей, самореалізації в професійній сфері, підвищення самооцінки та формування відчуття впевненості в собі 21 вересня 2021 року фахівцем Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Мар’яною Олійник для безробітних осіб з інвалідністю в рамках проведення профорієнтаційного проекту для осіб з інвалідністю "Повір у себе" проведено  тренінг для безробітних осіб з інвалідністю "Самопізнання передумова успішного працевлаштування".

Фото без опису

В даному заході взяли участь заступник директора Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості – Вікторія Пилипів, начальник  Тлумацького відділу обслуговування громадян (сервісного центру ) управління обслуговування громадян головного управління  Пенсійного фонду України в Івано-Франківській  області - Ірина  Кочкодан, головний  спеціаліст Тлумацького бюро правової допомоги Івано –Франківського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Наталія Чігур, начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Тлумацької міської ради – Тетяна Телепчук та 10 безробітних осіб з інвалідністю.

      Вікторія Пилипів – поінформувала про правила взаємодії безробітних із службою зайнятості, послуги, що надаються службою зайнятості, щодо вирішення питань зайнятості інвалідів.

          Ірина  Кочкодан  ознайомила присутніх  з основними нормами пенсійного забезпечення та із змінами в чинному законодавстві України в даній сфері. У форматі запитань-відповідей обговорила  вимоги законодавства, щодо призначення пенсій особам з інвалідністю, а також ознайомила  із перевагами користування веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України, для отримання інформації про розмір пенсії та набутий страховий стаж.

Надалі,  Тетяна Телепчук – розповіла про забезпечення технічними засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю  та інших окремих категорій населення, про виплату грошової компенсації за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації. А також, про порядок подачі та перелік документів , які необхідно подати для отримання технічних засобів реабілітації. Продовжила, Натілія Чігур, надавши інформацію  про роботу системи безоплатної правової допомоги та про можливості осіб з інвалідністю отримати безоплатну вторинну правову допомогу.

      На завершення вебінару Мар’яна Олійник, розповіла про навички впевненої поведінки, складові активного пошуку роботи, роботу Telegram  чату “Повір у себе”, стан місцевого ринку праці та надала поради з підвищення самоповаги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь