Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїздний захід до Олешанської територіальної громади

Дата: 01.07.2021 09:49
Кількість переглядів: 453

З метою ознайомлення зайнятого та незайнятого населення Олешанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області із  сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, надання допомоги в усвідомленому виборі професії, або сфери діяльності, інформування про перелік вільних вакантних посад та ПОУ, які здійснюють підбір персоналу, ознайомлення з перевагами легальної зайнятості, ризиками нелегальної зайнятості та нелегальної трудової міграції, 29 червня 2021 року заступником директора-начальником відділу надання соціальних послуг Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Вікторією Пилипів проведено виїзний захід в територіальну громаду.

Фото без опису

    На даному заході учасників поінформовано про сучасний комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості, надання допомоги в усвідомленому виборі професії, або сфери діяльності, інформування про перелік вільних вакантних посад та ПОУ, які здійснюють підбір персоналу, ознайомлення з перевагами легальної зайнятості, ризиками нелегальної зайнятості та нелегальної трудової міграції. 

     Крім того, відбулася робоча зустріч з головою ФГ «Агроекотехнології»  Наталею Романенко.

      Під час зустрічі було презентовано послуги, що надаються службою зайнятості, зокрема,  щодо можливості підбору персоналу,  а також обговорено питання організації тимчасових робіт.

      В результаті зустрічі домовлено  про подальшу  співпрацю між районною філією та роботодавцем щодо забезпечення  та підготовки якісного кадрового потенціалу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь