Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Дата: 31.05.2021 13:53
Кількість переглядів: 451

ЛЮБІ ЮНІ ДРУЗІ!

      Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – чудове свято радості та одвічної надії. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, пишалися своєю родиною і рідним краєм.


       День захисту дітей — це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дітей, робити все для того, щоб вони росли здоровими, вчилися і займалися улюбленими справами. Майбутнє дітей залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Тому турбота про дітей має стати одним із найголовніших наших обов’язків. Спільними зусиллями родини, держави та суспільства маємо зробити дитинство дітлахів безпечним і щасливим.

       З Днем захисту дітей вітаємо наших любих діточок та всіх, хто присвячує своє життя дітям, хто створює умови для їх повноцінного розвитку  і сприяє розвитку країни на благо дітей!

        Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми: безтурботними, веселими, радісними. Хай кожна дитина буде здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим, нехай життя буде сповнене приємними враженнями й відкриттями!

        Зичимо Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, Божого благословення, міцного здоров'я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

        Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування. Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже, саме від нас, дорослих, залежить те, якою буде доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь