Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась зустріч керівника Тлумацького районного сектору пробації з головою Олешанської ТГ

Дата: 16.04.2021 10:50
Кількість переглядів: 2684

         З метою налагодження співпраці, інформування про пробацію її завдання та функції, обговорення ряду інших актуальних питань відбулася робоча зустріч між керівником Тлумацького районного сектору пробації Іванною Левандівською та головою Олешанської ТГ Богданом Двояком.

          В ході зустрічі були обговорені питання що таке пробація. Так, начальником сектору Іванною Левандівською було відзначено, що перевагами пробації для особи є те,  що вона може змінитися без перебування в місцях позбавлення волі, підтримка на шляху до змін, збереження сімейних стосунків та зв'язків у громаді, збереження роботи та житла, позитивний соціальний ефект.

          Вказала на необхідність спільної та налагодженої роботи при підготовці засуджених до звільнення, так як для осіб, а  особливо тих, які тривалий час відбували покарання, адаптація до життя на волі в сучасних умовах може бути досить складною. З’являються такі труднощі, як: побутова невлаштованість, відсутність житла, значні складнощі у працевлаштуванні та ін.. Проблеми у відновленні свого соціального статусу та поверненні до нормальних умов життя призводять до того, що особи, які звільнилися з установ виконання покарань, знову стають  на кримінальний шлях, через що підвищується рівень рецидиву злочинів.

          В свою чергу Богдан Двояк зазначив, що тільки спільна та плідна співпраця, шляхом всебічного охоплення клієнтів пробації  дасть можливість для досягнення спільної мети – безпеки суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь