Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тлумацька районна філія центру зайнятості інформує

Дата: 26.03.2021 11:19
Кількість переглядів: 2326

    25 березня  2021 року   в приміщенні Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центу зайнятості відбувся вебінар для роботодавців на тему «Легалізація зайнятості та заробітної плати ».

Фото без опису

      У заході взяла  участь завідувач сектору з питань застрахованих осіб та дитячої праці  відділу  з питань трудових  відносин та зайнятості  Управління Держпраці в Івано-Франківській області   Мар’яна Абібуллаєва  , та роботодавці .

      Відкрила вебінар заступник директора- начальник відділу надання соціальних послуг  районної  філії  Вікторія  Пилипів, яка поінформувала  роботодавців про стан ринку праці , також  зазначила, що служба зайнятості  завжди займала принципову позицію , в цьому питанні , пропонуючи шукачам роботи  тільки легальні вакансії.

      Заступник начальника відділу  надання соціальних послуг  районної філії Оксана  Слободян   наголосила на перевагах офіційного працевлаштування найманих працівників, а також розповіла про спектр послуг, які надає служба зайнятості роботодавцям.

      Мар’яна Абібуллаєва  надала консультацію присутнім, щодо практичного застосування норм законодавства  про працю в ситуаціях , які виникають між роботодавцем та найманим працівником  , та шляхи їх вирішення. Також зазначила  , що легалізація праці та заробітної плати гарантує забезпечення соціальних прав та гідну пенсію працівникам.

      Під час зустрічі присутні обмінялися думками і підсумували, що створення належних умов праці для громадян з гідним рівнем її оплати та забезпеченням соціальних гарантій працівникам  стабілізує майбутнє нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь