Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тлумацька районна філія центру зайнятості інформує

Дата: 09.03.2021 14:39
Кількість переглядів: 2892

 З метою сприяння соціально-професійному самовизначенню осіб, засуджених до покарань не пов’язаних із позбавленням волі, які перебувають на обліку в Тлумацькому РС філії ДУ “Центр пробації” в Івано-франківській області, координації спільних дій, щодо вирішення проблем зайнятості та побудови ефективної моделі пошуку роботи.

Фото без опису

5 березня 2021  року  фахівцем з профорієнтації Тлумацької  районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості  Мар’яною Олійник  проведено вебінар “Групова консультація, у т.ч. із залученням  соціальних партнерів”. В даному заході взяли участь: Левандівська Іванна - начальник Тлумацького РС філії ДУ “Центр пробації” в Івано-франківській області, Михайленко Ольга - інспектор Тлумацького РС філії ДУ “Центр пробації” в Івано-франківській області, Чігур Наталія - головний спеціаліст Тлумацького бюро правової допомоги Івано –Франківського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та 10  осіб, засуджених до покарань не пов’язаних із позбавленням волі. 

         Фахівець з профорієнтації Тлумацької  районної філії Івано- Франківського обласного центру зайнятості  Мар’яна Олійник  ознайомила присутніх із видами послуг, які надає служба занятості, наявними вакансіями в районі, послугами для населення, порядком їх надання та Онлайн сервісами державної служби зайнятості.

        Присутні ознайомились з графіком проведення масових і групових профінформаційних та профконсультаційних заходів Тлумацької районної філії  Івано - Франківського обласного центру зайнятості.

         Під час заходу усі бажаючі отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання і упевнилися, що звернувшись до служби зайнятості, вони можуть розраховувати на дієву допомогу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь