Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тлумацька районна філія центру зайнятості інформує

Дата: 09.03.2021 14:39
Кількість переглядів: 2914

 З метою сприяння соціально-професійному самовизначенню осіб, засуджених до покарань не пов’язаних із позбавленням волі, які перебувають на обліку в Тлумацькому РС філії ДУ “Центр пробації” в Івано-франківській області, координації спільних дій, щодо вирішення проблем зайнятості та побудови ефективної моделі пошуку роботи.

Фото без опису

5 березня 2021  року  фахівцем з профорієнтації Тлумацької  районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості  Мар’яною Олійник  проведено вебінар “Групова консультація, у т.ч. із залученням  соціальних партнерів”. В даному заході взяли участь: Левандівська Іванна - начальник Тлумацького РС філії ДУ “Центр пробації” в Івано-франківській області, Михайленко Ольга - інспектор Тлумацького РС філії ДУ “Центр пробації” в Івано-франківській області, Чігур Наталія - головний спеціаліст Тлумацького бюро правової допомоги Івано –Франківського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та 10  осіб, засуджених до покарань не пов’язаних із позбавленням волі. 

         Фахівець з профорієнтації Тлумацької  районної філії Івано- Франківського обласного центру зайнятості  Мар’яна Олійник  ознайомила присутніх із видами послуг, які надає служба занятості, наявними вакансіями в районі, послугами для населення, порядком їх надання та Онлайн сервісами державної служби зайнятості.

        Присутні ознайомились з графіком проведення масових і групових профінформаційних та профконсультаційних заходів Тлумацької районної філії  Івано - Франківського обласного центру зайнятості.

         Під час заходу усі бажаючі отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання і упевнилися, що звернувшись до служби зайнятості, вони можуть розраховувати на дієву допомогу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь