Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спеціалісти Держпродспоживслужби Коломийщини забезпечують роз’яснення та контроль за дотриманням вимог законодавства при організації харчування школярів

Дата: 12.02.2021 11:35
Кількість переглядів: 366

11 лютого 2021 року спеціалісти Коломийського міського управління  Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття  провели онлайн-семінар з директорами, відповідальними за харчування дітей, працівниками харчоблоків та медичними працівниками ліцеїв і гімназій Коломийської територіальної громади.

Фото без опису

Захід було організовано з метою роз’яснення сучасних підходів до організації харчування в закладах загальної середньої освіти в світлі нового  Санітарного регламенту, що почав діяти в Україні з 01 січня 2021 року. 

Під час роботи спеціалісти Держпродспоживслужби детально проаналізували основні  положення згаданого документа (зокрема – вимоги до організація харчування учнів (в т. ч. дітей  з особливими дієтичними потребами), дозволенні та заборонені харчові продукти та напої, принципи здорового харчування тощо).

В підсумку учасники семінару отримали необхідні практичні поради та методичні рекомендації.

Напередодні, 10 лютого 2021 року спеціалісти  Коломийського  міського  управління спільно з фахівцями Івано-Франківської регіональної  державної  лабораторії Держпродспоживслужби  провели позаплановий  захід  державного  контролю в харчоблоці Коломийської гімназії № 10 з метою перевірки дотримання вимог законодавства  про  харчові  продукти  при  постачанні та наданні послуг з організації харчування для закладів загальної середньої освіти.  Було відібрано зразки різних видів продукції для досліджень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь