Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 01.02. по 07.02.2021 р. (минулий тиждень) здійснили 1198 моніторингових відвідувань; виявлено 97 порушень (8%), складено 67 протоколів, винесено 52 приписи, направлено 12 листів в органи місцевого самоврядування, 19 – в Національну поліцію.
Було створено 10 додаткових робочих груп, всього працювали 29 робочих груп. Перевірки проводилися за участю представників 16 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
- заклади громадського харчування – 320: 39 порушень (12%), 36 протоколів, 14 приписів, 11 листів в органи місцевого самоврядування, 16 листів – в Національну поліцію;
- заклади дошкільної освіти – 20: 1 порушення (5%), 1 припис;
- заклади загальної середньої освіти – 27: 1 порушення (4%), 1 припис, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування;
- гуртожитки закладів освіти – 1: порушень не виявлено;
- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 446: 35 порушень (8%), 19 протоколів, 26 приписів та пропозицій, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування, 3 листи – в Національну поліцію;
- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 215: 8 порушень (4%), 4 протоколи, 4 приписи;
- агропродовольчі ринки – 33 перевірки: 6 порушень (18%), 3 протоколи, 3 приписи;
- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 136: 7 порушень (5%), 5 протоколів, 3 приписи.