Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Солотвинській територіальній громаді спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для відповідальних за харчування та медичних працівників шкіл

Дата: 05.02.2021 14:52
Кількість переглядів: 429

02 лютого 2021 року спеціалісти Богородчанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі Солотвинської ТГ провели семінар для шкільних медсестер та підприємців, які організовують харчування дітей в школах.

Під час заходу обговорили основні аспекти організації харчування за новим Санітарним регламентом та впровадження системи НАССР в шкільних їдальнях, вимоги до примірного меню, картотеки страв, переваги гарячого шкільного харчування та вплив карантинних обмежень на  його організацію.

Нагадаємо, що у новому Санітарному регламенті, який набрав чинності з 1 січня 2021 року, змінено підходи до організації харчування. Зокрема, внесені зміни стосовно харчових продуктів, призначених для реалізації учням у якості буфетної продукції та встановлені групи харчових продуктів, які повинні бути у щоденному шкільному раціоні учнів, врегульовано питання організації харчування дітей з особливими потребами.  

Фахівцями управління буде продовжена робота з питань інформування та роз’яснення нових вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, а також забезпечено здійснення державного нагляду за дотриманням вимог даного регламенту в школах і контроль за усуненням виявлених порушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь