Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кабінет Міністрів обмежив максимальну ціну на газ для населення на рівні 6,99 грн. за куб. метр до 31 березня

Дата: 22.01.2021 16:19
Кількість переглядів: 462

Кабмін вніс природний газ в перелік  товарів,  які мають істотну соціальну значущість,  затверджений   постановою від 22 квітня  2020 року №341 «Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення» .

Постановою від 18 січня 2021 року №25 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України» доповнено постанову Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» пунктом 41-1 такого змісту: 

Установити з 1 лютого 2021 р. на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня 2021 р., граничну ціну на природний газ за договорами постачання між побутовими споживачами та постачальниками, у тому числі постачальником «останньої надії», на рівні 6 гривень 99 копійок за 1 куб. метр (з урахуванням податку на додану вартість та плати за транспортування магістральними газопроводами до внутрішніх точок виходу з газотранспортної системи).»

Крім того, Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики і компослуг (НКРЕКП) планує 19 січня схвалити рішення про зниження тарифів на розподіл газу для низки операторів газорозподільних мереж.

Так, для АТ «Івано-Франківськгаз» тариф на послуги розподілу природного газу планується затвердити в розмірі 1,79 грн. за 1 куб. м на місяць (без ПДВ) проти  1,91 грн. за 1 куб. м на місяць без ПДВ).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь