Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вебінар на тему: "Ризики нелегальної трудової міграції"

Дата: 18.11.2020 13:00
Кількість переглядів: 924

      З  метою підвищення обізнаності населення, щодо питання торгівлі людьми та безпечної міграції,  16 листопада 2020 року,  фахівцем  з профорієнтації  Тлумацької   районної   філії  Івано-Франківського  обласного  центру зайнятості Мар’яною Олійник  проведено вебінар на тему: "Ризики нелегальної трудової міграції". Захід проведено в рамках реалізації проекту " Підвищення обізнаності вразливого дорослого населення Івано-Франківської області щодо безпечної міграції та працевлаштування".   В даному заході взяли участь заступник директора Тлумацької районної філії Івано- Франківського обласного центру зайнятості – Вікторія Пилипів, завідувач відділу Консультативного центру з надання допомоги Карітас Івано-Франківськ -Людмила Ковальчук.

Фото без опису

    Розпочала роботу заходу  Вікторія Пилипів, привітавши учасників семінару. Надалі, Мар’яна Олійник акцентувала увагу на питаннях трудової міграції та її видах, наголосила на важливість  інформованості безробітних про всі небезпеки, які можуть виникнути в процесі   підготовки  до виїзду та працевлаштування за кордоном та навчитись свідомо обирати легальне працевлаштування як в Україні, так і за кордоном. Учасників ознайомлено з Національною гарячою лінією з протидії торгівля людьми  та консультування мігрантів. Кожен присутній заходу пройшов Онлайн квест з безпечного працевлаштування  за посиланням :  https://quest.stoptrafficking.org/ та отримав Сертифікат.

    На завершення вебінару Людмила Ковальчук розповіла про найвідоміші шахрайські схеми, які застосовуються злочинними посередниками  та на що потрібно звертати особливу увагу  при в’їзді за кордон з метою працевлаштування, щоб не потрапити в  тенета агентств-шахраїв.

    Безсумнівно безробітні зробили необхідні висновки, які можливо, в подальшому зможуть врятувати їх від потенційних небезпек, пов’язаних з нелегальним працевлаштуванням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь