Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Кувейті змінено вимоги до стандартизації охолодженого м’яса у вакуумній упаковці

Дата: 16.11.2020 12:36
Кількість переглядів: 316

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що відповідно до листа Посольства України в державі Кувейт внесено зміни до законодавчих актів Кувейту, зокрема в частині стандартизації охолодженого м’яса (корів, буйволів, овець, кіз, газелей тощо) у вакуумній упаковці.

Фото без опису

Відповідно до інформації викладеної в листі Посольства, термін придатності вищезазначеного продукту, що експортуються до Кувейту скорочено з 120 днів до 90 згідно з національним стандартом.

Вимоги до терміну придатності охолодженого червоного м’яса у вакуумній упаковці розміщено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі “Міжнародне співробітництво” – “Ветеринарія та безпечність” – “Вимоги країн світу” за посиланням https://dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/vimogi-krayin-svitu .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь