Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписано Меморандум про співпрацю між Демидівською ОТГ та ТОВ «Світ Громад» в рамках проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громад»

Дата: 30.09.2020 11:07
Кількість переглядів: 650

    У вересні 2020 року Олешанською сільською радою, в особі голови Богдана Двояка було підписано Меморандум щодо налагодження стратегічного партнерства та виконання практичних кроків між ТОВ «Світ громад» та Олешанською сільською радою в рамках реалізації проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громади», з метою спільно розробити та масштабувати програму зайнятості населення через розвиток сімейного підприємництва та туризму, яка сприятиме розвитку підприємництва, покращення бізнес-клімату та промоції громади.


   Цим меморандумом сторони погодилися спільно провадити діяльність, що направлена на сприяння залученню інвестицій у пріоритетні галузі місцевої економіки та зайнятості населення, такі як сімейне підприємництво та кооперація і органічне агровиробництво та переробка.
   Олешанська об’єднана територіальна громада стала одною із 20 відібраних ОТГ в бізнес-турі проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громад», який реалізується ТОВ «Світ Громад» на замовлення ТОВ «Укрмілкінвест».

   Будь який мешканець Олешанської ОТГ може долучитись до програми, та створити свою власну сімейну молочну ферму. Основні умови для участі у поекті: згода обидвох членів сім'ї (чоловіка та жінки), та наявність відповідної змельної ділянки.
   Отже! Якщо Ви обо ваші родичі, чи знайомі мають бажання прийняти участь у проекті звертайтесь до сільского голови Олешанської ОТГ Двояка Богдана Володимировича за телефоном 067 3434768

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь