Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Прикарпатті відновили роботу школи. Епідемічна карта без «червоних» зон

Дата: 22.09.2020 12:28
Кількість переглядів: 433

18 вересня 2020 року Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму засіданні встановила нове епідемічне зонування в Україні, котре почало діяти з 21 вересня на найближчі 14 днів.

Фото без опису

В межах Івано-Франківської області міста та райони розподілені таким чином:

- «помаранчева» зона:  міста Івано-Франківськ, Калуш і Коломия, Косівський, Рогатинський, Рожнятівський і Тисменицький райони;

- «жовта» зона:  міста Болехів, Бурштин та Яремче, Богородчанський, Галицький, Городенківський, Долинський, Калуський, Коломийський, Надвірнянський, Снятинський та Тлумацький райони;

- «зелена» зона:  Верховинський район.

 

Довідково: 

У «зеленій» зоні діють правила, що встановлені для всієї країни – носіння маски у громадських місцях, соціальна дистанція, використання антисептика; проведення масових заходів з не більше як 1 особа на 5 кв. м.; наповненість кінотеатрів і театрів не більше, ніж на 50%; перевезення пасажирів у громадському транспорті лише на сидячих місцях.

У «жовтій» зоні  до попередніх обмежень додаються обмеження на відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди літнього віку; заборона проведення  масових заходів в закладах громадського харчування у кількості більше ніж 20 осіб; обмеження діяльності розважальних закладів і закладів харчування у нічний час.

«Помаранчева» зона – до згаданих обмежень додають припинення діяльності закладів розміщення, крім готелів, діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, спортзалів, фітнес-залів, крім  залів, які приймають відвідувачів не більше 1 на 10 кв. м, обмеження для масових заходів – 1 людина на 10 кв. м і не більше 220 осіб.;  діяльність закладів харчування, за умови наповненості  більш ніж на 50% посадкових місць; відвідування  закладів освіти групами кількістю  більше ніж 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти; перевезення пасажирів громадським транспортом не більше ніж 50 відсотків кількості місць для сидіння; у музеях, бібліотеках – не більше 1 особи на 20 кв. м.

 «Червона» зона – заборона роботи громадського транспорту, відвідування закладів освіти, заборона діяльності закладів громадського харчування (ресторанів, кафе), ТРЦ, спортивних залів тощо.

 

Нагадуємо, що за будь-якого епідемічного розподілу адміністративних територій Прикарпаття, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області спільно з підрозділами Національної поліції забезпечать проведення щоденного моніторингу підконтрольних об’єктів, з метою контролю за дотриманням  протиепідемічних та карантинних вимог.

Нещодавно в області відновили роботу дитячі садки, розпочалось навчання в школах та закладах профтехосвіти.  Тож значна увага в роботі Служби буде приділена дотриманню протиепідемічних вимог в ході навчального процесу.

Продовжуємо закликати суб’єктів господарювання, жителів та гостей  Прикарпаття дотримуватись карантинних вимог та протиепідемічних норм: носіть маски у громадських місцях, мийте з милом та дезінфікуйте руки, дотримуйтесь соціальної дистанції та уникайте масових скупчень.

Адже дотримання простих правил, які вже  стали частиною життя, знижують ризики  захворювання на COVID-19. Тож бережіть своє здоров’я та здоров’я ваших близьких.

За необхідності повідомити про порушення протиепідемічних правил або отримати консультацію – звертайтесь за тел. 0342-51-13-89, 52-83-98 (в Головному управлінні),  або  в районних, міських управліннях, відділах  (адреси та контактні телефони  - за посиланням).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь