Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання сільського голови Богдана Двояка з нагоди Дня Незалежності та Державного Прапора України

Дата: 23.08.2020 09:12
Кількість переглядів: 689

Шановні мешканці Олешанської ОТГ! Дорогі друзі та колеги! Від усього серця вітаю вас з головним державним святом – Днем Незалежності та з Днем Державного Прапора України!

Фото без опису

День 24 серпня 1991 року став переломним в історії нашого народу, точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна, суверенна Україна, народ якої став нарешті господарем своєї землі й творцем власної долі.

Двадцять дев'ять років, які сплили з того дня, були для України та її громадян багатими на події. Чимало з них були щасливими і радісними, інші вимагали терпіння та мужності. Випробуванням нашої любові до Батьківщини стали останні роки, коли кращі сини і доньки нашої країни стали на її захист, а тисячі з них за її волю та незалежність віддали своє життя. Тож поняття незалежності та єдності України набуло для нас особливого змісту. А дух патріотизму об’єднав людей різних національностей та  конфесій в єдину сучасну політичну націю. Націю, яка зможе вистояти у будь-яку негоду – і переможе!

Нехай же всі Ваші сподівання та надії справдяться, і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Так буде, якщо всі ми докладемо спільних зусиль для збереження та розбудови нашої країни! Кожному з вас я бажаю міцного здоров'я та незламної віри в щасливу долю нашої неньки - України!
Зі святом вас!
З повагою, голова Олешанської ОТГ, Богдан Двояк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь