Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Порядок реєстрації реєстратора розрахункових операцій

Дата: 12.08.2020 13:19
Кількість переглядів: 511

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області нагадують, що для реєстрації РРО суб’єкт господарювання або представник суб’єкта господарювання подає до контролюючого органу заяву про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-РРО. Реєстрація РРО здійснюється в контролюючому органі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків.

Посадова особа ДПС не пізніше двох робочих днів з дня надходження реєстраційної заяви за формою № 1-РРО приймає рішення про можливість реєстрації РРО. Також, в ДПС формують та резервують фіскальний номер РРО в інформаційній системі ДПС та надсилають до центру сервісного обслуговування довідку про резервування фіскального номера РРО за формою № 2-РРО засобами телекомунікацій в електронній формі. 

Після закінчення робіт із введення РРО в експлуатацію центр сервісного обслуговування надсилає до контролюючого органу, де проводиться реєстрація РРО акт введення в експлуатацію та довідку про опломбування РРО. 

Роботи з введення РРО в експлуатацію виконуються центром сервісного обслуговування відповідно до вимог експлуатаційних документів у строк, що не перевищує трьох діб з дати його інформування ДПС про резервування фіскального номера реєстратора. 

Зазначимо, протягом трьох робочих днів з дати надсилання до центру сервісного обслуговування довідки про резервування фіскального номера суб’єкт господарювання повинен забезпечити переведення РРО у фіскальний режим роботи. Зокрема, внесення фіскального номера до фіскальної пам’яті РРО, персоналізація та опломбування РРО в центрі сервісного обслуговування. 

Після отримання належним чином оформлених документів посадова особа контролюючого органу не пізніше наступного робочого дня проводить реєстрацію РРО шляхом внесення даних до інформаційно-телекомунікаційної системи ДПС, розміщує в Електронному кабінеті в електронній формі та/або надає (надсилає) суб’єкту господарювання реєстраційне посвідчення РРО за ф. № 3-РРО (додаток 3 до Порядку), що засвідчує реєстрацію РРО в контролюючому органі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь