Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Держпродспоживслужба Прикарпаття встановила порушення протиепідемічних вимог в 70 відсотках закладів громадського харчування області

Дата: 17.07.2020 12:41
Кількість переглядів: 348

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області продовжує роботу щодо контролю за станом організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування.

Так, 12 липня спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття за участю представників поліції та ЗМІ було проведено моніторингові  відвідування закладів громадського харчування щодо дотримання ними карантинних обмежень.

Фото без опису

Всього перевірено – 172 заклади;  з них працювало  – 142 заклади,

Масові заходи проводились – в 44 закладах, 70 % яких порушували   протиепідемічні вимоги.

Із 17 весіль, що проводились 12 липня, лише 4 відбувались без порушень.

Відповідно до Протоколу № 32 від 07.07.2020 р. засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Івано-Франківській ОДА, на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області, Національну поліцію та органи місцевого самоврядування покладено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в  закладах громадського харчування.

В кожному районі створені робочі групи у складі представників Держпродспоживслужби, Національної поліції та органів місцевого самоврядування з метою проведення протягом 18-19 липня 2020 р. моніторингових відвідувань закладів громадського харчування для  перевірки дотримання ними протиепідемічних заходів.

Також  відповідно до змін, внесених до Постанови Кабінету міністрів України  № 392 від 20.05.2020 р., будуть проводитись перевірки щодо дотримання закладами громадського харчування часового терміну роботи  (лише до 23-00 год.).

Доводимо до відома, що відповідно до п.5 Протоколу № 29 від 30.06.2020 р.  засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Івано-Франківській ОДА, при встановленні повторних порушень санітарно-епідемічних вимог на підконтрольних об’єктах, будуть подаватись пропозиції місцевим комісіям з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для прийняття рішення щодо призупинення їх роботи.

З метою уникнення непорозумінь, відкритості і прозорості при проведенні моніторингових відвідувань,  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області закликає представників громадськості, ресторанного бізнесу, ЗМІ та небайдужих громадян долучитись до проведення моніторингових відвідувань закладів громадського харчування  щоденно, і в т. ч. 18-19 липня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь