A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Олешанська об'єднана територіальна громада
офіційний сайт

До уваги споживачів: в турецьких лимонах виявили оксид фенбутатіну

Дата: 27.05.2020 11:14
Кількість переглядів: 130

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 12.05.2020 р. №2020.11984 щодо неавторизованої субстанції оксиду фенбутатіну (0,62 мг/кг-РРМ) у лимонах з Туреччини (виробник: Ataman Oton Tas Gida Urunteri Ith Irh San.Ve Tic Ltd Sti) через Україну (країна- відправник – ТОВ « БІМ ФОРС ЛІМІТЕД» просп.. Академіка Глушка,29,оф.609, м Одеса , 65104) до Польщі (імпортер: TargbanSp zoo).

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до територіальних управлінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь