Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Тлумацької районної філії центру зайнятості

Дата: 06.05.2020 11:00
Кількість переглядів: 541

 Інформаційні вебінари, на сьогоднішній день, є сучасною формою взаємодії з групами безробітних для надання їм інформації, яка допомагає зорієнтуватися на ринку праці, знайти  підходящі варіанти працевлаштування.

     Так, з метою ознайомлення безробітних осіб із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, 5 травня 2020 року  фахівцем Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Мар’яною Олійник в дистанційному режимі для 7 безробітних громадян проведено профінформаційний груповий захід «Інформаційний вебінар».

     Під час вебінару слухачів було поінформовано про послуги державної служби зайнятості та сучасні підходи їх отримання, з актуальною інформацію, щодо умов обслуговування клієнтів, з правами та обов'язками безробітних згідно чинного законодавства, умовами призначення та виплати допомоги по безробіттю, в тому числі на період дії карантину. Фахівець Тлумацької філії провела онлайн-презентацію електронних сервісів державної служби зайнятості та запропонувала самостійно пройти дистанційне тестування на платформах  «Моя професія – консультаційна мережа», «Платформа профорієнтації та розвитку кар’єри». А також, ознайомила слухачів вебінару з станом регіонального ринку праці. 

    Під час відеоконференції учасники підвищили рівень обізнаності про соціальні послуги, які надає служба зайнятості, мали змогу ставити питання, та отримали вичерпні відповіді від фахівця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь