Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Тлумацької районної філії центру зайнятості

Дата: 06.05.2020 11:00
Кількість переглядів: 568

 Інформаційні вебінари, на сьогоднішній день, є сучасною формою взаємодії з групами безробітних для надання їм інформації, яка допомагає зорієнтуватися на ринку праці, знайти  підходящі варіанти працевлаштування.

Фото без опису

     Так, з метою ознайомлення безробітних осіб із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, 5 травня 2020 року  фахівцем Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Мар’яною Олійник в дистанційному режимі для 7 безробітних громадян проведено профінформаційний груповий захід «Інформаційний вебінар».

     Під час вебінару слухачів було поінформовано про послуги державної служби зайнятості та сучасні підходи їх отримання, з актуальною інформацію, щодо умов обслуговування клієнтів, з правами та обов'язками безробітних згідно чинного законодавства, умовами призначення та виплати допомоги по безробіттю, в тому числі на період дії карантину. Фахівець Тлумацької філії провела онлайн-презентацію електронних сервісів державної служби зайнятості та запропонувала самостійно пройти дистанційне тестування на платформах  «Моя професія – консультаційна мережа», «Платформа профорієнтації та розвитку кар’єри». А також, ознайомила слухачів вебінару з станом регіонального ринку праці. 

    Під час відеоконференції учасники підвищили рівень обізнаності про соціальні послуги, які надає служба зайнятості, мали змогу ставити питання, та отримали вичерпні відповіді від фахівця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь