Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Утримання та ремонт доріг в Олешанській ОТГ – першочергове завдання

Дата: 27.04.2020 12:45
Кількість переглядів: 1336

   Вже впродовж 9-ти років сільська рада, а з 2017 року Об'єднана територіальна громада ремонтують та проводять зимове обслуговування  дороги місцевого значення загального користування, балансоутримувачем якої  є обласне державне підприємство "Дороги Прикарпаття". Так в цьому році здійснено ямковий ремонт асфальтового покриття дороги Озеряни – Делева, протяжністю 17 км,  на ділянці Озеряни – Одаїв (7 км), та 3 км на території с. Делева. Саме ці дві ділянки мають асфальтове покриття, яке ще підлягає ямковому ремонту. На решті ділянок асфальтове покриття практично повністю зруйноване та не підлягає ямковому ремонту. Роботи виконані місцевим комунальним підприємством «Сількомунгосп с. Олеша», яке має повний комплект дорожньої техніки. Саме це комунальне підприємство щорічно проводить зимову розчистку та підсипку доріг.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Ще з квітня 2017 року державні чиновники обіцяють виділити кошти, та провести капітальний ремонт дороги Озеряни – Делева, на ділянці по вулиці Т.Шевченка в с. Долина, вартістю 5 млн. грн., та ремонт ділянки по вулиці Хотимирська в с. Озеряни дороги Озеряни – Рожнів. Мешканцям Олешанської громади залишається тільки очікувати, що цей проект найближчим часом буде  все ж таки реалізовано.

   Будівництво і капітальний ремонт доріг надзвичайно трудомістке та коштовне міроприємство, яке на сьогоднішній день може дозволити собі тільки одиниці ОТГ в Україні. Щорічно Олешанська ОТГ вкладає понад 100 тисяч гривень в дороги місцевого значення загального користування, та стільки ж в комунальні дороги. Тому розраховуємо на взаєморозуміння та підтримку обласного ДП "Дороги Прикарпаття".

   За 3 роки, що минули після утворення ОТГ сільська рада не отримала від держави жодної копійки на ремонт та утримання  доріг.

   На жаль фірма "БМ-Буд" м. Тернопіль, яка виграла тендер, та взяла на себе зобов'язання на здійснення обслуговування та утримання доріг на території ОТГ, до цього часу не розрахувалась із працівниками, що були найняті для проведення робіт з підсипки доріг, та з КП «Сількомунгосп с. Олеша», яке здійснювало розчистку доріг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь