Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2 березня п.р. граничний термін подання звіту неприбуткової організації та фінансової звітності за 2019 рік

Дата: 25.02.2020 09:28
Кількість переглядів: 413

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області нагадують, що неприбуткові організації, які внесені до Реєстру неприбуткових установ та організацій, подають Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації за 2019 рік до контролюючого органу за місцем реєстрації протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного податкового року. Граничним терміном подання звіту за 2019 рік є 2 березня 2020 року.

Фото без опису

Форма звіту затверджена наказом Міністерства фінансів України від 17.06.2016 №553 із змінами.

Звіт передбачає заповнення дати та номер рішення про включення неприбуткової організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій з зазначенням ознаки неприбутковості організацій.

Звертаємо увагу, що відповідно до п. 46.2 ст. 46  Податкового кодексу України, неприбуткові підприємства, установи та організації разом зі звітом обов’язково подають до контролюючих органів річну фінансову звітність, яка є додатком до звіту та невід’ємною частиною.

Частина І Звіту передбачає заповнення доходу неприбуткової організації рядка 1 з розшифровкою за видами доходів (сума рядків 1.1-1.11) та видатків (витрат) неприбуткової організації рядка 2 з розшифровкою за видами витрат (сума рядків 2.1-2.6).

Додаток ГД Звіту передбачає відображення інформації щодо операцій з гуманітарною допомогою, яка підлягає перенесенню у рядки 1.6.2 ГД та 2.4.2 ГД Звіту. У випадку нецільового використання гуманітарної допомоги, сума таких операцій відображається у рядку 3.1 ГД Звіту.

Нагадаємо, неприбуткові установи і організації, які протягом звітного року виплачували доходи із джерелом походження в Україні нерезидентам, повинні подати декларацію з податку на прибуток із заповненим рядком 23 і додатком ПН разом зі Звітом про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь