Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ході прес-конференції начальника Держпродспоживслужби Івано-Франківщини підсумовано результати роботи за 2019 рік

Дата: 17.02.2020 09:32
Кількість переглядів: 359

14 лютого начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Роман Гурський провів прес-конференцію  за підсумками роботи Служби в 2019 році для представників обласних телерадіокомпаній, редакцій газет та  інтернет-видань.   Долучились до участі в заході представники громадських організацій Прикарпаття.

 Фото без опису

До уваги учасників прес-конференції  було подано аналіз за основними напрямками діяльності - ветеринарна медицина, безпечність харчових продуктів та лабораторно-діагностична робота, нагляд за дотриманням санітарного законодавства, фітосанітарна безпека, захист прав споживачів та  контроль за регульованими цінами.

Роман Гурський наголосив на необхідності доведення до громадськості основних повноважень, завдань та результатів роботи Держпродспоживслужби,  на її відкритості для суспільства та мас-медіа. Керівник зазначив, що завдяки інформаційно-роз?яснювальній та профілактичній роботі усіх підрозділів Служби, територія краю залишається вільною від африканської чуми свиней,  пташиного грипу,  має місце зменшення випадків сказу, контрольована ситуація щодо занесення карантинних шкідників та хвороб сільгоспкультур.

Серед особливих здобутків – схвалення Урядом Регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування», котра активно впроваджується другий рік поспіль; паспортизація шкільних харчоблоків та вплив на вимоги тендерів при визначенні суб?єктів, що будуть  надавати послуги харчування в освітніх закладах; розширення сфери акредитації лабораторної мережі; робота консультаційних центрів з питань захисту споживачів; контроль за формуванням тарифів на ЖКП та програмою «Доступні ліки». 

Представників засобів масової інформації цікавили, головним чином, питання контролю санітарно-епідеміологічної ситуації (розслідування випадків харчових отруєнь в закладах громадського харчування), результати медійного проекту «Стоп фальсифікат» та інші.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь