A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Олешанська об'єднана територіальна громада
офіційний сайт

На Калущині обговорили питання організації харчування в закладах освіти

Дата: 13.02.2020 15:28
Кількість переглядів: 48

05 лютого 2020 року спеціалісти Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі Верхнянського ліцею  провели семінар – навчання з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів Верхнянської об’єднаної територіальної громади.

Захід було організовано з метою  вивчення питання обов’язкового впровадження в шкільних їдальнях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

В ході роботи учасники проаналізували питання дотримання гігієнічних вимог щодо обладнання та утримання харчоблоків, складання примірних меню, технологічних карток та картотеки страв, вимоги до технології  приготування страв для дитячого харчування. Розглянуто питання співпраці персоналу харчоблоків з постачальниками харчових продуктів та продовольчої сировини, ведення документації та прийому продуктів, вимоги державних стандартів до якості, маркування, паковання харчових продуктів.

Значну увагу приділено виконанню регіональної програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування» та питанню покращення матеріально-технічного забезпечення шкільних їдалень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь