Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для директорів шкіл та завідуючих дошкільними закладами Снятинщини проведено навчання

Дата: 26.12.2019 10:26
Кількість переглядів: 374

18 грудня 2019 року на базі Снятинського ліцею імені В.Стефаника спеціалісти Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  провели навчання з директорами загальноосвітніх шкіл та завідуючими дошкільними навчальними закладами Снятинського району.

Навчання проводилось на виконання Указу президента України №894/2019 «Про невідкладні заходи щодо покращення здоров’я дітей», розпорядження Кабінету Міністрів №1106 від 18 грудня 2018 року «Про затвердження плану пріоритетних дій Уряду на 2019 рік.» Головна мета навчання – довести до слухачів потребу та вимогу створення у закладах освіти безпечного середовища,організації здорового, раціонального та безпечного харчування учнів та вихованців, поширення знань і навичок здорового харчування.

  Присутнім наголошено на посилення контролю за організацією харчування у закладах освіти, зокрема забезпеченням учнів та вихованців достатньою кількістю якісних харчових продуктів та чистої питної води, додержання вимог санітарно-гігієнічних правил і норм.

Крім того, проінформовано про хід виконання регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття - якісне харчування»; вручено методичні рекомендації про заборону використання в організації харчування окремих продуктів, формування меню по потребі калорійності для різних вікових груп, особливості заміни основних продуктів тотожними.

Окремо розглянуто питання обов’язкового впровадження в їдальнях  постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках «НАССР».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь