Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В допомогу суб’єктам роздрібної торгівлі створено дорожню карту розробки спрощених процедур, заснованих на принципах системи НАССР

Дата: 21.10.2019 10:30
Кількість переглядів: 415

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує: усі оператори ринку харчових продуктів  відповідають за  виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у межах діяльності, яку вони здійснюють.

Фото без опису

Одним із   основних   обов’язків операторів ринку  харчових продуктів   є  розроблення, введення  в дію  та застосування постійно діючих  процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів  та контролю у критичних точках (НАССР).

Для закладів роздрібної торгівлі,  в тому числі - кіосків, палаток, прилавків та рухомих  транспортних засобів для торгівлі, де забруднення харчових продуктів  є малоймовірним,  згідно п.4 ст.21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачено застосування  спрощеного підходу. 

Для допомоги таким операторам ринку, спеціалісти   Держпродспоживслужби  розробили дорожню карту -  Алгоритм  по розробці спрощених процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових  продуктів( НАССР).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь