Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Харчування дітей Прикарпаття : в об’єктиві – вимоги до тендерної документації та харчоблоків закладів освіти

Дата: 21.10.2019 10:24
Кількість переглядів: 582

Здоров’я підростаючого покоління визначає цілий комплекс  факторів,  серед яких вкрай важливими є забезпечення повноцінного, якісного та калорійного харчування дітей у школах та дошкільних закладах, постачання безпечних та якісних продуктів харчування, відповідність санітарно-гігієнічним нормам.

Фото без опису

В ході виконання регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування», котра уже більше року успішно реалізується в області, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини  проаналізували  тендерну документацію, що подається суб’єктами господарювання при проведенні відкритих торгів щодо надання послуг з харчування дітей в закладах освіти області.

Аналіз засвідчив відсутність вимог щодо безпечності та якості продукції, котрі є не менш важливими, ніж ціна. Тож в Держпродспоживслужбі систематизували вимоги до постачальників,  що бажають брати участь в згаданих тендерах, і розробили відповідні рекомендації для управлінь (відділів) освіти РДА, ОТГ,  міських рад Прикарпаття. 

Ознайомитись чи завантажити Рекомендації можна за посиланням.

Не менш важливим  напрямком виконання програми є дотримання санітарно-гігієнічних вимог в харчоблоках закладів освіти. З метою вирішення даного питання в  Головному управлінні  також напрацювали відповідні пропозиції,  а саме розроблено Паспорт харчоблоку освітнього закладу. 

Ознайомитись чи завантажити  Паспорт харчоблоку освітнього закладу можна за посиланням.

 

Дані документи доведені до керівників департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА,  управлінь  (відділів) освіти РДА, ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь