Олешанська територіальна громада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання районної спостережної комісії Тлумацької РДА

Дата: 21.08.2019 11:34
Кількість переглядів: 583

20   серпня   2019  року  заступник  директора- начальник  відділу  надання соціальних  послуг  Тлумацької  філії  Івано- Франківського обласного центру зайнятості  Василь  Кебрин   взяв  участь в засіданні районної спостережної комісії Тлумацької РДА

Фото без опису

спільно з Тлумацьким районним сектором філії ДУ «Центр пробації»  в Івано- Франківській області «Про затвердження Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі, або позбавлення волі на певний строк».

Під час засідання начальник Тлумацького районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області підполковник внутрішньої служби Роман Костиба  ознайомив  членів комісії із заходами по впровадженню даного наказу. В ході зустрічі обговорено алгоритм взаємодії відповідних структур в сприянні особам, які готуються до звільнення від відбування покарання у виді обмеження або позбавлення волі на певний строк у відновленні соціального статусу повноправного члена суспільства, повернення їх до загальноприйнятого соціально-нормативного життя в суспільстві.

Василь  Кебрин  відмітив, що особи, які звільняються з місць позбавлення волі, належать до категорії громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Кожному, хто звернеться до районної філії, сприятимуть у пошуку роботи – тимчасової чи постійної, а також при потребі допоможуть пройти професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації.

За результатами  обговорення  комісія  рекомендувала  відповідним службам та органам місцевого  самоврядування  опрацювати  даний  наказ для належного  виконання  в  межах  своїх  повноважень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь